Seroussi - partener al Federatiei Române de Teqball

Linia de îmbrăcăminte aleasă este 24/7 PERFORMANCE care, prin sloganul ei – TAILORING MEETS PERFORMANCE -, transmite o nouă perspectivă în ceea ce privește garderoba masculină a bărbatului modern. O linie care îmbină țesăturile de înaltă performanță cu stilul clasic, pentru a obține o estetică modernă.

Linia 24/7 PERFORMANCE este concepută pentru maximum de confort și flexibilitate, atrăgătoare, dar și orientată spre flexibilitate și performanță.

Ușor de purtat, ușor de curățat, perfect într-o lume aflată într-o continuă mișcare. Conceput pentru bărbatul contemporan, dinamic și relaxat, mereu în căutatea unor articole de îmbrăcăminte versatile și funcționale, potrivite pentru fiecare moment al vieții de zi cu zi.

Performanța, stilul și eleganța, caracteristicile noii linii 24/7 PERFORMANCE se îmbină perfect cu Teqball-ul, un sport în care respectul, spiritul de fair-play, dar și spectaculozitatea sunt punctele de reper.

Federația Română de Teqball mulțumește Seroussi pentru acest parteneriat de imagine și, suntem siguri că, împreună vom contribui la dezvoltarea acestui sport în România.